ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2023

Στοιχεία επικοινωνίας αθλητή
*Ονοματεπώνυμο
*Ημερομηνία γέννησης:
*Email
*Διεύθυνση κατοικίας:
*Πόλη
*Τηλ. Επικοινωνίας
Μέγεθος Τshirt
Θέση που αγωνίζεστε
Δεξί ή αριστερό χέρι
*Σύλλογος
Στοιχεία επικοινωνίας Γονέων
*Όνομα πατέρα
*Τηλ Επικοινωνίας Πατέρα
*Ονοματεπώνυμο μητέρας
*E-mail Γονέα
*Τηλ Επικοινωνίας μητέρας:
Ιατρικό ιστορικό
Eχει παρουσιαστεί ποτέ κάτι από τα ακόλουθα;
Περισσότερες πληροφοριες ιστορικου
Υπάρχει κάποιο άλλο θέμα Υγείας του παιδιού που πρέπει να γνωρίζουμε;

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

 

Το 4ο αναπτυξιακό Camp «Elite Handball Academy» έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, θα διαρκέσει έξι ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023.  Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Αθήνα.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Στο κόστος συμμετοχής στο “ 4ο Elite Handball Academy” περιλαμβάνεται η πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση, το δεκατιανό που θα παρέχεται στους συμμετέχοντες καθώς επίσης και δύο T-shirts.

Προσέλευση - Αναχώρηση: Η προσέλευση των αθλητών/αθλητριών ορίζεται τις ημέρες του Camp στις 08.45 το πρωί. Η αναχώρηση θα γίνεται στις 14.45 όπου ολοκληρώνονται οι προπονήσεις.

 

Πιστοποιητικό Υγείας: Κάθε παιδί που θα συμμετέχει στο Camp θα πρέπει να προσκομίσει την Κάρτα Υγείας Αθλητή της σεζόν 2022-2023.

 

Ιατρική κάλυψη: Καθ’ όλη τη διάρκεια του Camp θα παραβρίσκεται στην εγκατάσταση φυσιοθεραπευτής

 

Απώλεια αντικειμένων: Οι αθλητές και οι αθλήτριες δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους πράγματα αξίας. Οι διοργανώτρια αρχή δεν ευθύνεται για την απώλεια αντικειμένων. Η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τις ημέρες του Camp γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του/της αθλητή/τρια και ουδεμία ευθύνη φέρει η διοργανώτρια αρχή σε περίπτωση απώλειας ή ζημίας της συσκευής.

 

 

Προσοχή:

* Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας στις Συμμετοχές του Camp.

 

*Οι κρατήσεις θέσεων γίνονται μόνο μετά τη συμπλήρωση της αίτησης και το ποσό θα πρέπει να προκαταβάλλεται.

 

 

*Η φόρμα συμμετοχής, η τηλεφωνική επικοινωνία και η επικοινωνία μέσω mail (elitehandballacademy@gmail.com) αποτελούν τους μοναδικούς τρόπους εγγραφής του παιδιού σας στο Camp.

 

 

 

*Συναινώ στο να χρησιμοποιηθούν τα ανωτέρω προσωπικά μου δεδομένα, μόνο για τις ανάγκες της δημιουργίας αυτού του λογαριασμού, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR και δηλώνω υπεύθυνα πως έχω κλείσει το 16ο έτος της ηλικίας μου

Πολιτική απορρήτου.

-->