Ο Στέλιος Αλεπουδέας αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στο “1ο Elite Handball Academy"

Alepoudeas-
Δημοσιεύτηκε στις 20/06/2019    

Το δικό του ρόλο στο «1o Elite Handball Academy» θα έχει ο Στέλιος Αλεπουδέας. Ο έμπειρος τεχνικός μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα θα αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων που θα συμμετάσχουν στο πρωτοποριακό καμπ που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 έως και το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019.

Οι νεαροί πορτιέρο της διοργάνωσης θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης θέσης, καθώς επίσης και τον ρόλο του τερματοφύλακα στο σύγχρονο χάντμπολ μέσα από εξειδικευμένο πρόγραμμα και ασκησιολόγιο που έχει ήδη ετοιμάσει ο έμπειρος προπονητής.

Ο Στέλιος Αλεπουδέας στην αθλητική του καριέρα αγωνίστηκε στον Ιωνικό Ν.Φ., τα Βριλήσσια, τον Λεωνιδα Αγίων Αναργύρων και τον Ολυμπιακό Κερατσινίου ενώ ήταν και στέλεχος στις Εθνικές ομάδες μετρώντας συνολικά 16 συμμετοχές.

Στη διάρκεια της προπονητικής του σταδιοδρομίας έχει εργάστεί σε πολλές ανδρικές ομάδες (ΑΕΚ, Ιωνικός Ν.Φ., ΑΕ Χαλανδρίου,  Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων και Ηλυσιακό). Υπηρέτησε τις εθνικές ομάδες Ανδρών, Νέων και Εφήβων (β προπονητής) ενώ τα τελευταία χρόνια ειναι αναπτυξιακος προπονητής της ΟΧΕ με αρμοδιότητα στους τερματοφύλακες.

 



-->