Επίσημος Χορηγός του “1ου Elite Handball Academy” η Ευρωκλινική Αθηνών!

Ευρωκλινική
Δημοσιεύτηκε στις 22/05/2019    

Η Οργανωτική επιτροπή του “1ου Elite Handball Academy” ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία της με την Ευρωκλινική Αθηνών, η οποία και θα αποτελέσει τον «Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή» του πρωτοποριακού Camp, που τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και θα διεξαχθεί από τις 15 μέχρι τις 20 Ιουλίου 2019, στην Αθήνα.

Η συνεργασία με την Ευρωκλινική περιλαμβάνει πλήρη ιατρική κάλυψη όλων των αθλητών και των αθλητριών, που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, κατά τη διάρκεια του Camp.

Πρόκειται για μια σπουδαία συνεργασία καθώς ο ιατρικός όμιλος “Ευρωκλινική” είναι ένας από τους κορυφαίους στον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα. Το υψηλό επίπεδο των ιατρικών υπηρεσιών που προσφέρει αποτελεί το πιο ισχυρό εχέγγυο για την καλύτερη δυνατή συνεργασία που θα μπορούσε να πετύχει το “Elite Handball Academy” σε επίπεδο ιατρικής υποστήριξης.

Η Ευρωκλινική Αθηνών είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της, το 1998,  διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών.



-->