Ο Olivier Martinez αναλαμβάνει γυμναστής στο “1ο Elite Handball Academy”

Olivier Martinez
Δημοσιεύτηκε στις 10/05/2019    

Ο Olivier Martinez είναι το νέο πρόσωπο που προστίθεται στο τεχνικό επιτελείο του “1ου Elite Handball Academy” που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα απο τις 15 έως και τις 20 Ιουλίου 2019.

Ο 41χρονος γυμναστής έρχεται στην Ελλάδα με ένα πλήρες πρόγραμμα ενδυνάμωσης και βελτίωσης φυσικής κατάστασης και αναμένεται να αναλάβει την εκγύμναση των αθλητών και των αθλητριών που θα συμμετέχουν στο πρωτοποριακό καμπ, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος.

Η καλή φυσική κατάσταση, εκτός του ότι είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την άρτια προπόνηση στην τεχνική του χάντμπολ και τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου στις αγωνιστικές διαδικασίες, είναι επίσης το καλύτερο μέσο πρόληψης για όλες τις αθλητικές κακώσεις.

Για τον λόγο αυτό, το πρόγραμμα που ετοιμάζει ο Olivier Martinez για τους συμμετέχοντες του καμπ θα είναι επικεντρωμένο στις παραμέτρους που αφορούν το άθλημα και είναι σχεδιασμένο με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στην ανάπτυξή τους αλλά και την ηλικία τους.

Ο Olivier Martinez είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Νιμ με εξειδίκευση στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών και αθλητριών και κάτοχος Federal Certificate 1st Degree Of Athletics Off Stage (FFA).

Είναι γυμναστής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, Bouillargues, που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος και παράλληλα μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων εκγύμνασης αξιοποιεί με τις ικανότητες μικρών αθλητών και αθλητριών (ηλικίας 7 έως 16 ετών).



-->